farmàcia a parets del vallès

Consell farmacèutic a Parets del Vallès

Des de la Farmàcia Central Ortopèdia, l´oferim tot tipus de consell farmacèutic a Parets del Vallès

El consell farmacèutic a Parets del Vallès més professional ho trobaràs a la Farmàcia Central Ortopèdia

PER QUÈ UTILITZAR PROTECCIÓ SOLAR?

El sol és necessari per la vida. Millora el nostre estat d'ànim, té una acció antidepressiva per l´efecte de la melatonina i és necessari per la síntesi de vitamina D. És, a més a més, responsable del bronzejat.

Però l'exposició al sol sense protecció pot arribar a produir cremades, envelliment prematur i greus malalties cutànies, per la qual cosa sempre és necessari utilitzar una adequada protecció solar.

És especialment important protegir la pell dels nens, ja que cada cremada solar produeix danys irreversibles a la pell. A més a més, molts problemes cutanis a l'edat adulta, vindran condicionats per la quantitat de radiació rebuda durant la infància.

En definitiva, l'ús d'un protector solar adequat per cada tipus de pell no només ens ajudarà a prevenir possibles danys cutanis, sinó que a més a més, ens donarà la tranquil•litat necessària per gaudir només del que té de bo el sol.


FARMACIA ORTOPEDIA ALEGRIA

  Avenida de Cataluña 135,
Parets del Vallés, 08150, (Barcelona)

  93 562 04 72

  671668433 / 687238221

Consulti El nostre menú.

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.